ŠPELA TUŠEK

povezovalka timov in imago terapevtka

Imago spletni tečaj 1

IMAGO SPLETNI TEČAJ

Čustvena inteligenca v partnerstvu: Kako upravljati z energijo čustev?

Izkoristite moč čustev za krepitev vašega partnerskega odnosa.

Se tudi vi pogosto znajdete v situaciji, ko čustva v partnerskem odnosu povzročijo več škode kot koristi? Ali pa morda ne veste, kako izraziti svoja čustva na način, ki bi bil razumljiv in sprejemljiv za partnerja? Ali pa imate mogoče enostavno dovolj te čustvenosti in drame ter bi radi, da so stvari v partnerstvu bolj umirjene?

Čustva so lahko zelo zapletena, vendar hkrati predstavljajo izjemen vir energije, ki lahko okrepi in obogati vaš partnerski odnos. Še več, brez čustev in konstruktivnega izražanja le-teh, ni lepega in globokega partnerskega odnosa.  

Zakaj so čustva tako pomembna?

Čustva so zanimiv pojav. Včasih nam grenijo življenje, ker jih ne razumemo in ne znamo z njimi. Po drugi strani pa nam dajejo energijo za življenje, za spremembe… ne vemo kako bi z njimi in ne vemo, kako bi brez njih. Včasih še sami svojih čustev ne razumemo, kaj šele ko naš čustven svet trči v čustveni svet partnerja. Kako iz te zagate? S čustveno inteligentnostjo oziroma pismenostjo.

Kaj je čustvena pismenost? Pomeni poznati čustvena stanja in jih prepoznati pri sebi in drugih. Znati jih izraziti. Biti se sposoben pogovarjati na konstruktiven način o svojih in partnerjevih čustvih ter biti empatičen.

Žal nas tega v življenju ni nihče naučil.

Pod čustveno pismenost spada tudi, da prepoznamo sporočila, ki jih prinašajo posamezna čustva in izkoristiti energijo čustev za večjo povezanost, ustvarjalnost in rodovitnost partnerskega odnosa. Čustva so brezplačna energija, ki jo pari premalo izkoristimo.

Na tem spletnem tečaju se boste naučili ravno tega – kako odkleniti potencial vaših čustev in jih uporabiti kot gorivo za vaš partnerski odnos.

Kaj se boste naučili
na spletnem tečaju?

Na spletnem tečaju boste na povsem praktičen način spoznali naslednje:

Metode razumevanja čustev in kako lahko njihova energija pozitivno vpliva na vaš partnerski odnos.

Tehnike prepoznavanja lastnih čustev in čustev partnerja, kar je ključno za empatično komunikacijo.

Strategije za učinkovito izražanje čustev, ki vodijo do boljšega medsebojnega razumevanja.

Kako sprejeti in ceniti različnost v čustvovanju kot vir moči in povezanosti 
v odnosu.

Na povsem praktičen in razumljiv način, z mnogimi praktičnimi primeri, boste spoznali, kako lahko čustva postanejo vaš največji zaveznik.

Komu je spletni tečaj namenjen?

Imago spletni tečaj je idealen za posameznike ali pare, ki želijo izboljšati svojo čustveno komunikacijo in razumevanje.

Je idealen za vse, ki se soočajo s težavami pri izražanju ali razumevanju čustev v odnosu in želijo izvedeti, kako lahko čustva dejansko služijo kot temelj za močnejšo povezanost.

Pridružite se mnogim zadovoljnim parom, ki jim je ta spletni tečaj spremenil življenje.

Kdo izvaja spletni tečaj?

Delavnico izvajava zakonca mag. Špela Tušek, psihologinja in Imago partnerska terapevtka, ter Tone Tušek, Imago facilitator.

Kot Imago strokovnjaka se ponašava s terapevtsko izobrazbo, bogatimi izkušnjami in visoko stopnjo usposobljenosti za delo s pari.

Imago terapija, ki jo prakticirava, je priznana terapevtska smer, ki nadgrajuje tradicionalne psihoterapevtske metode. Temelji na psihoanalizi, združuje pa tudi elemente kognitivne terapije in gestalt terapije, ob tem pa upošteva tudi najnovejše izsledke nevroznanosti. Ta celostni pristop omogoča globlji vpogled in učinkovitejšo obravnavo dinamik v partnerskih odnosih.

Verjameva, da vsak par lahko zgradi lep in povezan odnos.

Prednosti formata spletnega učenja

Učenje preko spleta vam omogoča, da delate na svojih čustvih v udobju in intimnosti lastnega doma. Praktične vaje lahko izvajate v okolju, kjer se lahko popolnoma osredotočite na vsebino, način čustvovanja in na vaš partnerski odnos.

Spletni tečaj vam prinaša prilagodljivost, da preučujete vsebino in delate vaje takrat, ko vam to najbolj ustreza.

Opogumite se še danes

Ne dopustite, da vaša čustva diktirajo dramo v vašem razmerju. Investirajte vsvojo partnersko srečo in se prijavite na naš spletni tečaj, ki je mnogim posameznikom in parom povsem spremenil življenje.

Začnite novo poglavje v vašem življenju, kjer imate vi kontrolo nad čustvi in ne obratno. Naj vaša čustva služijo temu, da imate globoke, tople in hkrati vznemirljive odnose.

Cena delavnice na par znaša le 70 EUR
(namesto 120 EUR).

Do tečaja dostopate preko spleta, vsa navodila vam pošljemo ob plačilu računa.

Nakup

Prosimo vnesite vaše podatke:

"*" indicates required fields

Soglasje

Po izpolnitvi obrazca vam bomo poslali račun. Po plačilu računa prejmete uporabniško ime in geslo z dostopom do spletnega tečaja.