ŠPELA TUŠEK

povezovalka timov in imago terapevtka

Imago spletni tečaj 2

IMAGO SPLETNI TEČAJ

Poživitev zakona: Od rutine do nove pustolovščine

Spoznajte preproste tehnike kako vnesti vznemirjenje in živost nazaj v vaš partnerski odnos.

Ali se tudi vajin zakon utaplja v morju rutine in obveznosti? Če hrepenite po vrnitvi tistega vznemirjenja, ki ste ga čutili na začetku vašega skupnega potovanja, vam bo ta Imago webinar pisan na kožo.

Skupaj bomo raziskali, kako lahko varnost in predvidljivost vašega odnosa začinite z elementi presenečenja, igrivosti in pustolovščine, da obudite iskrico in strast. Prav tako bomo raziskali tehnike varne komunikacije in gradnje globine odnosa. 

Zakaj se vsak odnos s časom ohladi?

Na pot odnosa se navadno podamo zato, ker iščemo varnost in povezanost. Zaradi tega se sploh predamo nekemu odnosu. Prav tako pa si v življenju želimo tudi razigranosti in vznemirjenja, negotovosti in presenečenja.

Na začetku naših razmerij je tega več kot dovolj. Sama zaljubljenost je polna vznemirjenosti in igrivosti. Potem pa seznami, urniki, obveznosti in zanesljivost preplavijo naš vsak dan. In s tem tudi naš odnos. Potrebo po pustolovščini in vznemirjenju preraste utrujenost in rutina.

Za povezanosti in dober odnos pa je pomembno in ključno ravno oboje. Tako varnost, kot tudi vznemirjenje. In ti dve tako različni potrebi je vsekakor možno zadovoljiti na istem mestu.

Pa je možno obuditi strast, potem ko se odnos enkrat že ohladi? Da. In ravno na tem spletnem tečaju boste spoznali, kako to doseči.

Kaj se boste naučili
na spletnem tečaju?

Na spletnem tečaju boste na povsem praktičen način spoznali naslednje:

Zakaj se vsak odnos s časom ohladi ter pomen vznemirjenja in živosti za ohranjanje zdravega in srečnega odnosa.

Strategije za prekinitev rutine in vnos svežine v vaš vsakdan.

Kako v varen in razumevajoč odnos vnesti nekaj svežine, novosti in vznemirjenja brez ogrožanja temeljev odnosa.

Tehnike za spodbujanje spontanosti in pustolovščin v vašem zakonu.

Ideje za skupne aktivnosti, ki bodo obudile občutke vznemirjenja in povezanosti.

Na povsem praktičen in razumljiv način, z mnogimi praktičnimi primeri, boste spoznali, kako biti zopet srečni in vzhičeni v partnerstvu.

Komu je spletni tečaj namenjen?

Imago spletni tečaj je pripravljen posebej za posameznike ali pare, ki se znajdejo v zanki vsakdanjosti in iščejo načine, kako svojemu odnosu vdihniti novo življenje.

Če želite prebuditi tisto prvotno vznemirjenje in strast, ne da bi pri tem žrtvovali občutek varnosti in stabilnosti, je ta webinar ustvarjen za vas.

Pridružite se mnogim zadovoljnim parom, ki jim je ta spletni tečaj spremenil življenje.

Kdo izvaja spletni tečaj?

Delavnico izvajava zakonca mag. Špela Tušek, psihologinja in Imago partnerska terapevtka, ter Tone Tušek, Imago facilitator.

Kot Imago strokovnjaka se ponašava s terapevtsko izobrazbo, bogatimi izkušnjami in visoko stopnjo usposobljenosti za delo s pari.

Imago terapija, ki jo prakticirava, je priznana terapevtska smer, ki nadgrajuje tradicionalne psihoterapevtske metode. Temelji na psihoanalizi, združuje pa tudi elemente kognitivne terapije in gestalt terapije, ob tem pa upošteva tudi najnovejše izsledke nevroznanosti. Ta celostni pristop omogoča globlji vpogled in učinkovitejšo obravnavo dinamik v partnerskih odnosih.

Verjameva, da vsak par lahko zgradi lep in povezan odnos.

Prednosti formata spletnega učenja

Učenje preko spleta vam omogoča, da delate na svojih čustvih v udobju in intimnosti lastnega doma. Praktične vaje lahko izvajate v okolju, kjer se lahko popolnoma osredotočite na vsebino, način čustvovanja in na vaš partnerski odnos.

Spletni tečaj vam prinaša prilagodljivost, da preučujete vsebino in delate vaje takrat, ko vam to najbolj ustreza.

Opogumite se še danes

Ne pustite, da vajin odnos zbledi v sivino vsakdanjosti. Investirajte vsvojo partnersko srečo in se prijavite na naš popularen spletni tečaj, ki je mnogim parom spremenil življenje.

Začnite novo poglavje vaše ljubezenske zgodbe, polno smeha, radosti in nepozabnih skupnih trenutkov.

Cena delavnice na par znaša le 70 EUR
(namesto 120 EUR).

Do tečaja dostopate preko spleta, vsa navodila vam pošljemo ob plačilu računa.

Nakup

Prosimo vnesite vaše podatke:

"*" indicates required fields

Soglasje

Po izpolnitvi obrazca vam bomo poslali račun. Po plačilu računa prejmete uporabniško ime in geslo z dostopom do spletnega tečaja.